Novinky v rodině Pexetria

 Jak jste si již mohli povšimnout na našem Eshopu, do naší herní rodiny přibyl nový člen! A ne ledajaký. Jedná se o úplnou novinku mezi netradičními pexesi.

 Novinkou je hra zvaná Multitrio. Už název naznačuje, že hra je nabitá možnostmi, které můžete hrát.

Tak si to hezky porovnáme a koukneme se, co všechno je navíc.

Pokud vezmeme v potaz běžné pexeso, je tady pravidlo jasné - obrací se dvě stejné dvojice a více možností už se prostě nevymyslí.

 Pak tady máme naše Stolní hry Pexetrio - obracíte kartičky a hledáte trojice, které k sobě danou logikou patří.

 U starších pexetrií jsou 4 herní varianty - od úplných začátečníků, kde se naši nejmenší učí poznávat co je na obrázku a proč k sobě daná trojice patří, až po mistry hry, kteří už trojice najdou a pokládají klidně poslepu :)

U novějších Pexetrií najdete 4 herní varianty a hra je navíc obohacená o LOTO-TRIO a encyklopedii, takže je to krabička nabitá zábavou a vědomostmi.

 A teď si držte klobouky! Protože MULTITRIO je teprve nálož zábavy!

 V jedné krabičce najdete 14 her v 38 herních variantách! Takže co najdete v jednom balení? MAXI plakát lesa - herní plocha, 48 kartiček se zvířaty, 24 kartiček s rostlinami, 12 LOTO trio kartiček, hrací kostku, podrobné návody ke hrám a miniencyklopedii.

Rádi byste si Multitrio prohlédli, ale nezastihnete nás na akcích? Nevadí. Rozhodli jsme se Vám ukázat rozbalení krabičky Multitria v našem Live vysílání na Facebookových stránkách. Už zítra v 18:00 na FB stránce @pexetrio.

 Těšíme se na Vás!

 Tým Pexetria