Naše hra MultiTRIO boduje

S postupujícím podzimem trávíme zase o něco více času doma, proto zbývá i čas na společné hraní s dětmi. Stejně tak to má paní Jana, autorka Blogu Zrzky, protože se zde objevil článek, který zprostředkovává její zkušenosti se hrou a reakce na herní varianty popisují MultiTRIO Les právě tak, jak jsme tento soubor her koncipovali a vymýšleli. Máme z toho velkou radost a děkujeme za skvělé hodnocení.

Celý text naleznete v tomto odkazu. Krátká ochutnávka je zde:

Pokud rádi trávíte rodinný čas venku v přírodě, pokud rádi chodíte na procházky do lesa, pokud vaše děti zajímají zvířata anebo rostliny českých luhů a hájů, mám pro vás super tip na vánoční dárek. Myslím, že na trhu nenajdete krásnější hru věnovanou právě naší přírodě, konkrétně českému lesu. MultiTrio Les je obsáhlá vzdělávací hra pro děti od předškolního věku až do dospělosti. Je to přesně ta rodinná hra, ve které si přijdou na své všechny věkové kategorie. Svým zpracováním je totiž tak důmyslná, že si ji snadno přizpůsobíte pro různě staré hráče.

Multitrio8     Multitrio9

Největší devizou této hry je bezesporu grafické zpracování. Ilustrace jsou naprosto dokonalé, všechno zachyceno reálně s maximální přirozeností. I proto MultiTrio může perfektně fungovat jako vzdělávací pomůcka.
 
Multitrio5
 
Co mě hodně zaujalo, že některé hry jsou vhodné pro větší kolektivy (5-20 hráčů), což mi přijde jako úplná pecka pro školky a školy, družiny, lesní kluby nebo třeba pro skautský kroužek. MultiTrio svým bezchybným grafickým zpracováním slibuje krom zábavy i slušnou edukativní funkci, proto bych byla moc ráda, kdyby se dostalo víc do škol, a hra sloužila například ke zpestření hodin prvouky.