Vyzkoušeno a doporučujeme - Hledej písmeno! ze hry MultiTRIO

Nebylo to jednoduché rozhodování, kterou další hru si zahrajeme, nakonec volba padla na Hledej písmeno! Rovnou jsme šli do varianty se všemi herními plakátky, přece jenom jsou děti už zdatnější a nemá smysl je podceňovat :-) To se brzy ukázalo a v této postřehovce bylo záhy jasné, kdo bude kralovat a kdo jen dotahovat. Kdo tipoval, že máma je ten, kdo potřeboval na hledání více času, tak se trefil. Ano, tato hra je ideální, pokud chcete posílit sebevědomí dítěte, protože ze své přirozenosti bude logicky ve hledání rychlejší a taková soutěživost se musí podpořit ;-) Zase taková jednoznačná prohra to nebyla, jak je patrné na fotce, na které je zachycena tabulka s křídou - výborná pomůcka pro zapisování skóre. 

Na závěr - varianta hry Hledej písmeno! je časově nenáročná, proto doporučuji i na vyplnění času večer ve všední den. 15 minut se dá vyšetřit i po náročném dni. Nebo udělejte výběr písmenek a méně hracích plakátků. Vyzkoušejte, stojí to za to a užijete si legraci. 

TIP! Stalo se nám, že jsme nemohli určit, kdo byl rychlejší - pak stačí zapojit KÁMEN - NŮŽKY - PAPÍR a bod je přiřazen vítězi.

 

IMG_9296_Hledej_pismeno_1           IMG_9298_Hledej_pismeno_2          IMG_9299_Hledej_pismeno_3