Škola volá!

Léto běží v plném proudu a jistě si všichni užíváte volna a tepla. Prázdniny se nám překlepnuly přes polovinu a všude na nás útočí upoutávky na nový školní rok, akce na školní pomůcky a další vybavení. 

Kdo z vás už Pexetrio doma má, tak ví, že se nejedná jen o obyčejnou hru, ale o velmi dobře zpracovaný vzdělávací produkt. Děti si hrají a učí zároveň. 

Pro ty z Vás, kdo máte doma budoucí prvňáčky, kteří hoří zvědavostí a nadšením je jako dělané Pexetrio pro nejmenší, které děti naučí úplný základ - Abecedu! Naši nejmenší se ji hravě naučí a jejich první dny v nové škole a třídě budou jednodušší a posílí jejich sebevědomí. 

V nabídce najdete Pexetrio Abeceda 1 a Abeceda 2. Součástí balení je i mini-encyklopedie a říkánky. Stačí kliknout na název a odkaz se vám otevře v novém okně. 

 

 Pokud už máte abecedu v malíčku, přijdou si na své i starší děti. Mezi nejoblíbenější patří Pexetria patří Savci a Dinosauři, kde se naučí základní a nejznámější  druhy zvířat a dinosaurů a spoustu detailů o nich. V balení opět najdete mini-encyklopedi se spoustou informací.