Pexetrio na Blogu Zrzky opět zaujalo

Po zveřejnění minulé recenze na Pexetrio dorazilo na Blog Zrzky mnoho pozitivních ohlasů. Autorka slibovala, že se k našim hrám ještě vrátí, a už je to tady. Tentokrát volba padla na Pexetrio pro nejmenší.

Celou recenzi si můžete přečíst zde.

Většina rodičů chce pro své děti hry, které baví a zároveň je rozvíjí. A to byl přesně cíl autorky Jany. Vybrala, dle svých slov, něco jednoduššího, co bude s nejmenším synem používat pro společné hraní a zároveň také jako výukový materiál. Tohle přesně naplňují Pexetrio Ovoce a zelenina a Pexetrio Zvířátka na statku.

Od začátku přinesla hra nadšení. Veselé, reálně ilustrované kartičky pomáhají s výběrem vhodných trojic, které k sobě logicky patří. A možností, jak si společně hru užít, je spousta. Může to být třeba jen pojmenování zobrazených obrázků.

V balení hry jsou i plakáty s černobíle natištěnými obrázky trojic. Dítě má za úkol přiložit barevné kartičky na černobílou předlohu. Tato hra skvěle zabaví i děti od dvou let.

Jana na Pexetriu oceňuje, kromě velkého množství herních variant, také materiál, ze kterého je vyrobeno. Pevný kartón vydrží a čtverečky mají ideální velikost pro malé dětské prstíky.

Nejmenší děti jsou plné nadšení, a tak rády objevují svět. Je skvělé, že jim Pexetrio na této jejich úžasné cestě pomáhá. Na Blogu Zrzky byla zveřejněna krásná recenze, která nás moc potěšila, a budeme se těšit na další.